Varmepumper

To typer af varmepumper

Der findes to typer af udbredte varmepumper: luft til luft-varmepumper og luft til vand-varmepumper. Hos Henrik Skov VVS er vi eksperter inden for begge typer, selvom de er forskellige. Nedenfor kan du læse mere om de to typer af varmepumper. Du er naturligvis også velkommen til at kontakte os, så vi kan hjælpe dig med at træffe og installere det rigtige valg for dig.

Luft til luft-varmepumpe

Denne type er den simpleste og er den mest benyttede i sommerhuse, annekser og andre bygninger uden fordelingsanlæg. Denne type varmepumpe fungerer ved at suge varmen ud af luften udenfor og via en blæser føre den direkte ind i huset. Dermed kører den udenom radiatorer og opvarmer heller ikke brugsvand.

Luft til vand-varmepumpe

Ligesom luft til luft-varmepumpe henter en luft til vand-varmepumpe varmen fra den omgivende luft. Men udover blot at levere varm luft ind i husets rum er den forbundet med et eksisterende fordelingsanlæg, således at varmen og benyttes til at opvarme radiatorer og brugsvand.

Billigt og bæredygtigt

Uagtet hvilken varmepumpe du vælger, har du valgt en mere miljøvenlig opvarmning, end hvis du brugte olie eller naturgas. Hvis den strøm, den bruger, er grøn, er det rigtig tæt på at være en CO2-neutral løsning.

CO2 er ikke det eneste, man sparer ved at skifte til varmepumpe. Rent økonomisk er der tale om en god forretning, idet varmepumperne er meget energieffektive. Således skaber en varmepumpe op til fem gange så meget varmeenergi, som den bruger af el-energi.

Delbetaling via Sparxpres

 I samarbejde med Sparxpres tilbyder vi attraktiv, nem og hurtig delbetaling.