Forsikringsskader

Intet kan forudsiges, men det meste kan forberedes. For eksempel kan der ske forsikringsskader i ethvert hjem. Men når du har sikret dig med en forsikring, bliver den økonomiske efterregning væsentligt mindre.

Er der sket en skade, skal den udbedres. Her står vi hos Henrik Skov VVS klar til at hjælpe dig. Vi forstår fuldt ud, at en forsikringsskade er ærgerlig situation. Derfor kan vi rykke ud og løse problemet hurtigt og effektivt, så dit hjem igen kan blive funktionelt og rart.

Hvad er forsikringsskader?

Inden for VVS er der tale om forsikringsskader, når der opstår en uforudset hændelse, der resulterer i skade på enten vand-, varme- eller kloaksystemet i hjemmet. Det kan for eksempel være:

  • Lækager i rør
  • Vandskader
  • Tilstoppede afløb
  • Fejl i varmesystemer

Oftest vil dit forsikringsselskab dække omkostningerne til at få repareret eller udskiftet de beskadigede komponenter.

Hos Henrik Skov VVS har vi stor erfaring med at udbedre en bred vifte af forskellige forsikringsskader. Derfor kan vi uden tvivl også hjælpe dig med den forsikringsskade, du måtte stå med i dit hjem.

Sådan behandler vi forsikringsskader

Hvis du oplever, at der er sket en skade i dit hjem, skal du kontakte os hurtigst muligt. Ofte kan skadens omfang minimeres, når der sættes ind hurtigt efter, at skaden er sket.

Når du kontakter os, kommer vi ud til dig og tilser skaden. Her vurderer vi først og fremmest skadens omfang. Herefter kan vi også vurdere, om der reelt er tale om en forsikringsskade, hvor dit forsikringsselskab skal indover. Hvis ikke der er tale om en forsikringsskade, er vi naturligvis stadig klar til at hjælpe dig med at udbedre skaden, selvom udgiften ikke dækkes af dit forsikringsselskab.

Hvis vi vurderer, at der er tale om en forsikringsskade, hjælper vi dig også gerne med at kontakte forsikringsselskabet. For din egen skyld er det en god idé at få afklaret hurtigst muligt, om skaden falder under kriterierne for en forsikringsskade. På den måde ved du, om dit forsikringsselskab eller du selv skal stå med regningen.

Når du rækker ud til os, får du heller ikke ubehagelige efterregninger. I stedet får du et godt overblik over, hvad du kan forvente at skulle betale. For os er det nemlig en kernesag at være fuldstændig gennemsigtige både med arbejdsprocessen og priserne.

Hos Henrik Skov VVS kan vi også hjælpe med meget mere end forsikringsskader

Hos Henrik Skov VVS kan vi også hjælpe med meget andet end forsikringsskader. Hvis du eksempelvis gerne vil have en varmepumpe på Amager eller omegn, kan vi hjælpe med at udvælge, montere og installere den. Det gælder uanset, om du gerne vil have en varmepumpe luft til luft eller en varmepumpe luft til vand.

Hvis du også drømmer om gulvvarme, kan vi også være behjælpelige. Det område har vi også stor erfaring med.

Vi servicerer følgende områder

Vi har base i Kastrup på Amager, og har du brug for VVS i Kastrup eller VVS på Amager, er vi et oplagt valg. Uanset om du gerne vil have hjælp med forsikringsskader, varmepumper eller gulvvarme, kan vi rykke ud.

Vi kan også være behjælpelige, hvis du har brug for:

  • VVS i Tårnby
  • VVS i Dragør
  • VVS i Kirstinehøj

Derfor bør du vælge Henrik Skov VVS som din VVS-installatør

Hos Henrik Skov VVS vil vi være de bedste. Derfor kan du altid regne med os. Det betyder naturligvis også, at vores team udelukkende består af dygtige VVS-installatører. Vi overholder alle aftaler, og vi er altid gennemsigtige omkring vores arbejdsproces såvel som vores priser.

For os er det vigtigt, at kunden er i centrum. Derfor vil vi altid lytte til dig og dine behov. Vælg derfor Henrik Skov VVS, når du har brug for en pålidelig VVS-installatør på Amager eller omegn.