Montering af gaskedler og komfurer

Gas er en uundværlig energikilde, som bliver anvendt i flere danske hjem til alt fra opvarmning til madlavning. Hvis du selv anvender gas derhjemme, er det derfor vigtigt, at det altid fungerer korrekt og sikkert – ellers kan gassen forvolde alvorlig skade på dig og dit hjem.

Hos Henrik Skov VVS har vi mere end 20 års erfaring med montering af gaskedler og komfurer. Vi står altid klar til at hjælpe dig med installeringen eller udskiftningen af din gaskedel eller komfur.

Reparation af gaslækager

En gaslækage kan være farlig. Faktisk kan den i værste fald føre til eksplosioner og forgiftning. Hvis du derfor mistænker, at der er sket en gaslækage i dit hjem, skal du omgående bestille en fagmand – og hellere én gang for meget end én gang for lidt.

Installation af gasapparater

Hvis du gerne vil have nye gasapparater i dit hjem, det kan for eksempel være et gaskomfur eller en gaskedel, så kan vi også hjælpe dig. Det kan vi naturligvis også, hvis du i stedet vil have udskiftet dine nuværende gasapparater. I begge tilfælde er det nemlig vigtigt, at du overlader installationen til en professionel VVS-installatør. Kun på den måde kan du være sikker på, at installationen er udført korrekt og sikkert.

Hos Henrik Skov VVS har vi stor erfaring med og viden om gaskedler og komfurer, ligesom vi også har den rette autorisation til at udføre VVS-arbejde. Når du vælger os til opgaven, sørger vi for, at alle apparaterne bliver tilsluttet korrekt – og naturligvis også fungerer korrekt. På den måde undgår du gaslækager og andre farlige situationer.

Opgradering af gaskedel og komfur

Som det også er tilfældet med al anden teknologi, vil gaskedlen og komfuret blive forældet over tid. Hvis du har en gammel gaskedel derhjemme, hjælper vi selvfølgelig med bortskaffelsen af den gamle og monteringen af den nye gaskedel. På samme måde gør vi det selvfølgelig også med dit komfur.