Ejendomsservice

Med en serviceaftale hos os
kan du trygt læne dig tilbage

I kan betragte os som en moderne gas-, vand- og varmemester, der holder styr på vedligeholdelsen af jeres ejendom. Vi sikrer, at installationerne altid virker og lever op til vores høje krav. Med en aftale om regelmæssig ejendomsservice med Henrik Skov VVS, er du garanteret en velkørende boligforening eller andet ejendomskompleks.

Præventivt og klimavenligt

Med en fast serviceaftale opnår vi indgående kendskab til jeres ejendom. Det betyder, at vi i højere grad kan rådgive om og udføre præventivt vedligeholdelsesarbejde, så dine installationer holder længst muligt. Det er både godt for økonomien og miljøet. I visse tilfælde vil vi vurdere, at en udskiftning eller opdatering er nødvendig og i de tilfælde vil vi rådgive dig, så du får den mest bæredygtige løsning – både for din forretning og fremtid.

Lav jeres egen aftale om ejendomsservice

For os er der ingen opgave, der er for stor og næsten heller ingen, der er for lille. Derfor kan vi helt sikkert tilbyde jer en aftale, som passer netop jer og jeres behov og som emmer af kvalitet, service og ordentlighed.

Vil du vide mere?