Nyt badeværelse

Går du og drømmer om et nyt badeværelse? Så lad os hjælpe dig med at gøre drømmene til virkelighed.

Hos Henrik Skov VVS kan vi hjælpe dig med at realisere din vision om et nyt badeværelse. Med vores mere end 20 års erfaring inden for VVS, kan vi hjælpe dig med alt fra planlægning til opførelsen af dit drømmebadeværelse.

Sådan kan vi hjælpe dig med at få et nyt badeværelse

Som anerkendt VVS-firma, der har de dygtigste VVS-installatører på holdet, kan vi give dig professionelle løsninger inden for rørsystemer, afløb og installation af sanitet. På den måde er du sikret et nyt badeværelse, der fungerer upåklageligt.

Vi kan også hjælpe dig med:

  • Præcise målinger og inspektion af dine eksisterende installationer
  • Tilrettelæggelse af dit nye badeværelse
  • Professionel rådgivning om valg af materialer og løsninger
  • Komplet rørføring
  • Installation af gulvvarme
  • Installation af badekar og/eller bruseniche
  • Installation af vaskemaskine og tørretumbler

Småreparationer, totalrenovation eller nybyg?

Hos Henrik Skov VVS har vi et engageret team af dygtige VVS-installatører, der står klar til at hjælpe dig med at få et nyt badeværelse. Det gælder uanset, om du blot ønsker nogle mindre ændringer, en gennemgående totalrenovation eller står med et spændende nybyggeri. Vi har mere end 20 års erfaring i branchen, og derfor har vi erfaring med alle typer scenarier.

For os er ingen opgave for stor eller lille. Derfor vil du også altid opleve, at vi lytter til dine ønsker og behov – og derefter fører dem ud i livet. På den måde kan du være sikker på, at du vil være tilfreds med dit badeværelsesprojekt i mange år fremadrettet, når du samarbejder med os.

Derfor bør du vælge et autoriseret VVS-firma til dit projekt

Hvis du står overfor et større badeværelsesprojekt, er det vigtigt, at du vælger at samarbejde med et autoriseret VVS-firma. I Danmark er der nemlig strenge regler angående hvilke VVS-installationer, du selv må udføre. En række VVS-installationer kræver VVS-autorisation. Når du gerne vil have nyt badeværelse, er det derfor nødvendigt at samarbejde med et autoriseret VVS-firma.

Hos Henrik Skov VVS har vi alle de nødvendige autorisationer og akkrediteringer. Derfor kan du være sikker på, at alle VVS-installationerne udføres efter den gældende lovgivning og de højeste standarder.

I forbindelse med skabelsen af et nyt badeværelse, vil du ofte også få brug for andre håndværkere. Derfor har vi også et tæt samarbejde med blandt andet elektrikere, tømrere og murere, så du kan få skabt det badeværelse, du ønsker.

Få et uforpligtende tilbud på dit nye badeværelse

Hvis du drømmer om et nyt badeværelse, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Vi sammensætter gerne et skræddersyet tilbud til dig. Når du kontakter os, taler vi med dig, og vi kommer også gerne ud og tilser dit nuværende badeværelse. Det giver os nemlig det bedste udgangspunkt for at komme med et konkret tilbud til dig.

Når du vælger at samarbejde med os, er du altid sikret et godt resultat. Vores team består udelukkende af erfarne VVS-installatører, der brænder for at udføre et godt stykke arbejde. Hos os er en aftale en aftale. Derfor er vi også gennemsigtige angående alt fra prisen til selve arbejdsprocessen.

Vores levegrundlag er tilfredse kunder. Derfor lytter vi også altid til dig og dine behov. Og det gælder både før, vi går i gang med samarbejdet, men også under processen.

Når du samarbejder med os, støtter du også ordentlige arbejdsvilkår. Hos Henrik Skov VVS er vi nemlig medlem af arbejdsgiver- og erhvervsorganisationen TEKNIQ. Det er din garanti for veludført arbejde under ordentlige vilkår.