Gulvvarme

Hos Henrik Skov VVS er vi dedikerede til at fremme brugen af gulvvarme. Det er nemlig en varmeløsning, der er både effektiv og økonomisk for dig.

Med vores mere end 20 års erfaring inden for VVS, står vi klar til at være dine specialister, der kan hjælpe med alt inden for gulvvarme – lige fra rådgivning til installation og den videre vedligeholdelse.

For os er det en kernesag, at du får den bedste komfort i dit hjem. Samtidig vil vi også gerne hjælpe dig med at spare energi og penge, hvor du kan. Derfor hjælper vi dig gerne med at få den rette gulvvarmeløsning i dit hjem.

Rådgivning under beslutningsprocessen

Selvom gulvvarme er en fantastisk opfindelse, kan det også være en kompleks opgave at installere. Derfor er det vigtigt, at du træffer de rette valg fra starten af. Hos Henrik Skov VVS står vores erfarne team klar til at rådgive dig gennem hele processen.

Vi kan hurtigt arrangere et uforpligtende besøg hjemme hos dig, hvor vi vurderer dine specifikke behov og muligheder. Med afsæt heri kan vi bedre finde de mest optimale løsninger til dig, når du gerne vil have gulvvarme i hjemmet.

Fordelene ved en god varmefordeling

Med gulvvarme har du mulighed for at distribuere varmen mere effektivt, end hvis du anvender radiatorer. Varme i gulvet opvarmer nemlig rummet nedefra, hvorimod radiatorerne opvarmer rummet oppefra.

Varme stiger opad. Derfor medfører brugen af radiatorer ofte, at der bliver fodkoldt i rummet og særligt i de kolde måneder. Med gulvvarme kan du i stedet opvarme hele rummet. Det giver dig en langt mere behagelig bolig med en mere jævn indendørstemperatur.

Spar mange penge med gulvvarme

Ikke alene er varme i gulvet behageligt, for det er også økonomisk fordelagtigt. Med denne varmeløsning kan du få skabt en jævn varmefordeling i hele huset, så er du helgarderet mod kolde gulve.

Én af de helt store fordele ved varmeløsningen er, at den opvarmer rummet nedefra. Det giver dig en optimale udnyttelse af varmen i dit hjem. Radiatorer kan ikke give samme måde sikre optimal opvarmning af rummet, da de ikke er monteret i gulvet, men derimod på væggene.

Da varmen bliver anvendt mere optimalt med denne varmeløsning, kan du også indstille temperaturen lavere. Det sparer dig for både energi og varme, hvilket du kan aflæse på din varmeregning.

Helt konkret vil et rum, der har en gulvvarmetemperatur på 20 grader, føles som om, det er 22 grader. Så effektiv er varmeløsningen.

Effektiv gulvvarmeløsning til trægulve

Hvis du har trægulve, er det bestemt ingen hindring for at få gulvvarme. Hos Henrik Skov VVS kan vi sagtens hjælpe dig alligevel. Vi anvender nemlig varmefordelingsplader, der kan placeres under gulvet. Med dem er du sikret en effektiv varmefordeling i hele din bolig.

Frigør plads med gulvvarme

Når du vælger varme i gulvet fremfor radiatorer, får du også mere plads i hjemmet. Det skyldes, at du i så fald kan fjerne radiatorerne, der ofte optager mere plads i hjemmet. Faktisk bliver folk ofte overraskede over, hvor meget plads de egentlig har, når radiatorerne først bliver fjernet.
Ikke alene giver det dig mere plads, for det giver dig også mere frie tøjler i forhold til indretningen, da du ikke skal tage hensyn til radiatorernes placering længere.

Endelig giver fjernelsen af radiatorerne også et æstetisk løft af din bolig. Det er de færreste, der mener, at radiatorer er pænt interiør. Du kan naturligvis komme omkring denne udfordring ved at bruge radiatorskjulere. Men de reducerer oftest varmeeffektiviteten, og derfor medfører de ofte en stigning i energiforbruget og dermed også varmeregningen. Med gulvvarme bliver du i stedet helt fri for disse bekymringer.